Slide ZORGPLAN DIENSTEN
De beste zorg voor en op maat van uw huisdier!

Vetplan

Het ‘VetPlan’ is een zorgabonnement van Dierenartspraktijk De Kameraad voor honden, katten en hun eigenaren. Met het Vetplan krijgt jouw huisdier een jaar lang de nodige preventieve zorg zoals oa. vaccinaties, vlo- en teekbescherming en ontworming en dit voor een vast bedrag per maand.

 

Bovendien ontvangt u op jaarbasis een aantrekkelijke korting van 20% op de zorg in het Vetplan, kan u onbeperkt langs komen om nagels te knippen en krijgt u 10% korting op voeding en gebitsbehandelingen. 

 

Op maat van uw huisdier

 

Wanneer het tijd is om de nodige zorg te geven, ontvangt u van ons een oproep per email/SMS. Het VetPlan proberen we zoveel mogelijk op maat van uw huisdier te maken: we werken met aparte gewichtsklasses, formules voor buiten- en binnenkatten, …

 

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een VetPlan Plus af te sluiten. Dit type VetPlan is bedoeld voor dieren die extra zorg nodig hebben (bv oudere dieren). Door op tijd bepaalde onderzoeken zoals bloed- en urineonderzoek uit te voeren, kunnen we eerder problemen opsporen en sneller starten met de juiste behandeling.

Wat kost een Vetplan?

Klik op de onderstaande links om de zorgplannen te bekijken per diersoort en gewichtscategorie (het bestand verschijnt als pdf):