VetPlan

Het ‘VetPlan’ is een zorgabonnement van Dierenartspraktijk De Kameraad voor honden, katten en hun eigenaren. Voor een klein bedrag per maand krijgt jouw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven, en heeft u op het moment dat u de zorg ontvangt, geen kosten.

Bovendien ontvangt u op jaarbasis een aantrekkelijke korting van zeker 20% op de zorg in het Vetplan, kan u onbeperkt langs komen om nagels te knippen en krijgt u 10% korting op voeding en gebitsbehandelingen.

Op maat van uw huisdier

Wanneer het tijd is om de nodige zorg te geven, ontvangt u van ons een oproep per email/SMS. Het VetPlan proberen we zoveel mogelijk op maat van uw huisdier te maken: we werken met aparte gewichtsklasses, formules voor buiten- en binnenkatten, …

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een VetPlan Plus af te sluiten. Dit type VetPlan is bedoeld voor dieren die extra zorg nodig hebben (bv oudere dieren). Door op tijd bepaalde onderzoeken zoals bloed- en urineonderzoek uit te voeren, kunnen we eerder problemen opsporen en sneller starten met de juiste behandeling.

Wat kost het?

Klik op de onderstaande links om de zorgplannen te bekijken per diersoort en gewichtscategorie (het bestand verschijnt als pdf):

Vetplan – Binnenkat

Vetplan – Buitenkat

Vetplan – Hond <5kg

Vetplan – Hond 5-10kg

Vetplan – Hond 10-20kg

Vetplan – Hond 20-40kg

Vetplan – Hond 40-60kg